Nfl Néhány nap tíz lehetőség, választások, előrejelzések és legjobb fogadások minden egyes játékhoz

A Caesars összesített értéke 42,5-ről 41-re emelkedett péntek estére, amit hüvelyk után 41,5-re tehetsz csütörtök késő este. “Nagyon alacsony energiaszintű besorolás jelenleg a Larger Blue-val. Az egyetlen valódi szükségünk, hogy nyilvánvaló Monsters-pénzt szerezzünk, az a Buffalo utazása. Los Angeles (2-2 SU, és lehet, hogy ATS) igényelte, és a Days-en belül befizetnek. 3, és azonnal cuatro leszel, miután elveszítetted, és nem fogsz menedéket nyújtani a hónapokban, és megteheted. A Dallas (3-2 SU és akkor ATS) a San Fran miatt versenyzett, mint egy 3,5 szakaszos közúti esélytelen.

  • Számos hátránnyal küzdő vágyik teljes bajnoki divatra az NFL játékmódszerében.
  • A Packers 14-6 fős az elmúlt 20 családi játékban.
  • Pénzbeli kapcsolatunk, amely bizonyos hirdetőkkel rendelkezik, soha nem határozhatja meg a tartalmainkban megjelenő üzenetet, értékeléseket és értékeléseket.

Az NFL-játékokra vonatkozó díjak hónapról napra eltolódnak, mivel a szervezetek nyernek vagy eltávolítanak – kibővítve vagy csökkentve a lehetőségeit az évszakokra vonatkozóan. A vadonatúj DraftKings Sportsbook szoftver általában megkönnyíti a fogadást egy sportvideojátékon. A platform online fogadószelvényt kínál; csak azokat a játékokat adja hozzá, amelyekre fogadást akarunk tenni.

Legjobb fogadási oldalak | Minnesota Vikings Versus, Carolina Panthers Opportunity

Ha 37,5 felett fogad, biztos lehet benne, hogy ez egy magas besorolású NFL online játék. Ez azt jelenti, hogy több embert ösztönözni kell további eszközökre, mivel vonzóbbá teszi a kínálatot a következő hétvégi éjszakai legjobb fogadási oldalak tevékenységekhez. Ez csökkenti a sportfogadás kockázatát, és ez ugyanazt a kezelést akarja biztosítani minden fél számára. Jobb, ha csak azért, mert egy plusz pénzes alulmaradvány többet költ, ez nem jelenti azt, hogy nyereményre is számítanak. A pénz nélküli csoport nagyobbik kedvence, sokkal valószínűbb, hogy az esélyesek azt hiszik, ők nyerik meg az összjátékot.

Nfl Gaming Fashion minden buliba Néhány nap 2 49ers irányította a kosokat az utóbbi időben

NFL-téteket helyezhet el mobilalkalmazásokon keresztül, és webhelyeket is feltehet a sok követelésen belül. Lehetőségfelmérő rácsunk egy olyan szűrőegységet ad, amellyel rábukkanhat arra, hogy megyéjében mely szerencsejáték-oldalak találhatók, és művelt nyomokat szerezzen. Segítünk megtalálni a tájékozott NFL sportfogadásokat az Ön államában.

A Carolina pajzs, mivel a +dos.5-részes hazai esélyesek benyomást keltettek a The new Orleansban, amely csak a harmadik biztonság volt az elmúlt 17 online játékban, 12 hónapra visszamenőleg. Ebből a kategóriából a környezetbarát Bay és a Jacksonville (1-5 ATS fél tucat után) zúdította a fogadókat az utóbbi időben. Valamint a Miami egy 5-ös ATS-re esett vissza fél tucat meccse során, miután a cuatro-terület kedvence az egy héttel ezelőtti chicagói győzelmen belül. Ha határozottan a valódi pénz terminológián belül van, ha 110 dollárt választana minden esélytelen után, hogy fedezze az idei évben hagyott részt, akkor 1130 dollárral járna.

Nfl Computers Selections: GYIK

Míg 2021-ben a legújabb Detroit Lions nagy tudású ATS-csapat volt a bajnokságban (30-15), amikor csak a Chicago Contains, a Carolina Panthers pedig rosszabb volt a Saints-szel szemben ( ). Néhány nappal a harmadik lépés bizonyos hihetetlen és egy kicsit hihetetlen összteljesítményt ért el, kezdve a több, 5 szakaszos kedvenc Dallas Cowboys legújabb szorongatójával a alantas Arizona Cardinals miatt. A második helyen az új Houston Texans indul az autópályán, és irányítja a legújabb Jacksonville Jaguarst.

Denver Broncos ellen, Houston Texans lehetőség

Nfl Néhány nap tíz lehetőség, választások, előrejelzések és legjobb fogadások minden egyes játékhoz

“Ez valóban egy másik játék, amelyben azt gondolom, hogy meg fogunk törődni azzal, hogy új “kutyával” tudjunk nyerni, csak az ugratókon és a pénzes vonalakon keresztül” – mondta Degnon. “Bizonyos rövidebb fogadások az Eagles-re -6,5 a nyitásról, de nem elegendőek ahhoz, hogy 7-re ugorjanak. Vettem bizonyos Under valutát, és komolyan 44,5-re estek a végösszeg.” Ezen az oldalon a legjobb szerencsejátékot mutatom be mind a 14 játék közül ezen a héten. Nem lehet titkolni, hogy a legújabb önálló online játék a közelmúltban túlságosan sokra vált, mint például a csütörtök esti sportesemények, amelyben a Carolina Panthers és a Chicago Carries is részt vesz.